Yardım

Sesli Sohbet bölümüne giremiyorum ?Sesli Sohbet Bölümümüzde Normal Giriş ve Geçici Giriş olmak üzere 2 farklı giriş sistemi kullanılmaktadır. Normal giriş üzerinden sesli sohbet bölümümüze giriş yapamıyorsanız lütfen Geçici Giriş’i kullanınız. İki Giriştende giriş yapamamanız halinde lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Sesli Chat Kısmı Gözükmüyor ?

Sesli Chat Kısmının Gözükmemesi tarayıcı olarak ” İnternet Explorer 6+ ” kullanmadığınız için olabilmektedir. Bazı tarayıcılar Sesli Sohbet’i desteklememektedir.

İnternet Explorer 6+ Kullanıcısıyım Fakat Görüntülü Sohbet Kısmı Gözükmüyor ?

Görüntülü Sohbet Eklentisinin bilgisayarınızda kurulu olmaması sebebiyle gözükmemektedir. Buraya tıklayarak lütfen Görüntülü Sohbet Kurulumu gerçekleştiriniz.

Kamera ve Mikrofon Açamıyorum / Sorun Yaşıyorum ?

Buraya tıklayarak lütfen Görüntülü Sohbet Kurulumu gerçekleştiriniz sorununuz çözülecektir.

Kurulumu Yapmama Rağmen Halen Kamera Problemi Yaşıyorum ?

MSN Messenger’da kamera aktif durumda iken aynı anda bazen sitedede cam açamayabilirsiniz. Birini tercih etmelisiniz. Split Cam Kullanıcıları içinde geçerlidir.

Mikrofon Ayarları

Bilgisayarımızın Ses Ayarları Butonuna Tıklıyoruz.

Ses Ayarları kısmından Seçenekler -> Özellikler Kısmına Giriyoruz.

Karşınıza çıkacak Pencere 3 Seçenek Olacaktır. Siz Bunlardan Kaydetme Seçeneğini Seçeceksiniz.Ardından Tüm Kutucukları İşaretleyiniz.Boş Kalan Her Bir Kutu Ses Kalitenizi Düşürebilir.

“Kayıt Denetimi” Bu Bölümden Bazı Sesleri Kapatıp/Açabilirsiniz. Bu Bölümde Mikrofon Sesini Sessiz Yaptığınız Taktirde Sesiniz Odadaki Kullanıcılara Ulaşmaz Fakat PC’nizde Çalan Bir Şarkıyı Onlara Dinletebilirsiniz.

Diğer sorunlarınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

TurkeySesli.Com Yönetimi – By_Karizma

Leave a comment